Hallo! leuk dat je even komt kijken. Mijn naam is Kimberly van der Zee (1991), en samen met mijn man en twee dochters (april 2013 & juni 2018) woon ik nabij de binnenstad van Harlingen in wijk de Spiker.

In oktober 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding Zorg en Welzijn Specialisatie Gastouder. Waarna ik in maart 2019 met veel plezier mijn eigen gastouderopvang ben begonnen. Ook ben ik in het bezit van verschillende cursussen waaronder natuurlijk Kinder-EHBO.

Toen mijn oudste dochter nog de peuterspeelzaal leeftijd had, heb ik met veel plezier op PSZ ’t Skarrelsputtsje in Wommels gewerkt op vrijwillige basis. Hier heb ik veel ervaring op gedaan met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Binnen mijn eigen gastouderopvang werk ik ook met deze leeftijdsgroepen. 

Kindje Natuurlijk is kleinschalig, flexibel en gezellig. De opvang vind plaats bij mij thuis, in huiselijke sfeer. Waar het kind zich op eigen tempo in een veilige en rustige omgeving kan ontwikkelen. Onder het kopje natuurlijk gastouder lees je wat ik belangrijk vind binnen mijn opvang.